söndag 29 november 2009

bilder till texten

har i dag den 28 fixat så att bilderna kan läggas till på mit doc, men det tog allt ett tag innan jag fixade det .. men jag blev rektigt glad när det äntligen fungerade :D .. så nu kan man se ngr bilder till texstyckerna ,

lördag 28 november 2009

har i dag den 26/11 börjar att måla mina figurer i programet gimp. Och bilderna verkar bli bättre än förväntat :D

hadde möte med jerker den 27/11 och han gav mig lite idéer på vad hanns barn gillade , det gav mig många allternativ hur jag ska gå till väga ,( att barn gillar när bilderna är olika och gör olika rörelser för att den inte ska bli uttråkade. )

Jag ska ha som mål nu att försöka måla klart bilderna och försöka ta kontakt med några boktryckerier och sedan även affärer som kan sponsra.

Bra om man är förberedd när man ska be om bidrag, därför ska ja komma på hur många ex ja vill trycka och hur många sidor det är och vad de kommer kosta mm..


Har även kommit fram till att åldern på boken kan sänkas. så den blir från 5 eller 6 år.

För att man börjar ungefär läsa vid 6 års åldern och därför tänkte jag först om barnen skulle kuna läsa själv så att boken skulle va för åldrarana 7-8 men sedan så fick jag ett förslag att jag kunde sänka.. å då kan man ta ålderna 5 - eller 6 ..

onsdag 11 november 2009

Har tvär hade linnea fått problem .. därför har dagen gått åt till att fixa utkasstet och skisserna.. sedan sätta bilderna till texten. så att jag vet vilka bilder som ska vara till vilken text.

Har även bokat om mötet tills nästa onsdag : så att detta kommer helt klart bli av. ska allt höra med någon datanörd på skolan om den person kan hälpa mig förstå ritprogrammet på macen :P

tisdag 10 november 2009




Här är ett exempel på ngra bilder som jag har gjort !

11/11 - 09

I dag har jag boka upp mig på ett möte med linnea. Detta mötet ska innehålla , en dator , mina biler och ett photoshop.

Så i dag ska linnea hjälpa mig fixa till några av mina bilder och förhoppningsvis så ska jag lära mig att fixa dem själv sen så att jag kan använda detta i framtiden.

Jag har som mål att med dagens möte bli klar med de bilderna som jag har på datorn.
Har inte skissat upp alla bilder än, därför är detta en slags lektion så att jag nästa gång kan klara de själv.

Jag hoppas att detta kommer bli bra och att hon kan fixa fram något bra program till macen som man akn använda.

( pågrund utav detta mötet, som antagligen kommer ta hela dagen. Bestämmde jag mig för att ha mötet hemma och därför har jag skickat ett mail till min hanledare och till metorn om detta. )

hej svej

måndag 9 november 2009

har skannat in bilderna nu . ska sedan lägga in dem på usb minne.
har skickat mail till linnea för att hon ska lära mig använda photoshop så att jag kan fixa bilderna på dator. efter detta är min plan att dela upp sidorna med bilderna för att sedan trycka den.

Känner att jag är på god väg :D men det är en bit kvar till "mållinjen".

9/11

i har jag skickat ett mail till jerker, mailet innehåller mitt utkasst sen okt och ska även försöka skicka mitt gammla utkasst. tvär är inte mina bilder överförda till usb än .. men bilderna ska förhoppningsvis vara överförda i dag eller i morgon.


i dag ska jag arbeta med mitt utkasst,ska försöka redigera.

06/11

hej , har haft möte med jerker kl 11.00 och vi pratade om vilket stadie jag var i och så betsämmde vi att vi skulle mötas samma tid varanan vecka för att se utvecklingen i arbetet. Något som var negativt var då att jag inte uppdaterat mig så mkt,men detta är ngn ja ska utveckla.

jag skulle även fundera på hur många ex ja ska trycka

ha ett möte med carro


mötet var ungefär 20 - 30 min