måndag 19 oktober 2009

har i plan att skanna in alla mina bilder på datorn och lägga dem på ett USB minne. Detta gör att jag lätt kan fixa till bilderna och även skicka in bilderna sedan när ja vill få boken tryckt. Har även som sagt försökt att få ett möte med en kompis som ska hjälpa mig att fixa bilderna på photoshop elr något liknande program.


ps: tycker det är svårt att sätta ut timmar, på hur mycket man ha lagt ut. För att man jobbar lite då och då . kanske bara några minuter. Speciellt när man tänker och fundera på projektarbetet !

måndag 5 oktober 2009

hej

i dag har jag arbetat i 2 h och målat lite till sagan.
har ändrat lite på bilderna så att jag får bättre , kan aldrig bli nöjd ... men det är de som gör en vilja förbättra sitt arbete . så jag ska försöka få till det bra och snart kuna fixa med bakgrunden . bara jag kan fixa en till med linnea.

söndag 4 oktober 2009

4 okt

i dag fick jag svar från linnea och hon ville gärna hjälpa mig . ska boka ett möte så snart som möjligt. hoppas detta blir bra nu och att jag kan få de som jag vill ha det .
väntar forfarande på att jerker min handledare ska svara . :D vill ha respons :D

hej

har arbetat i ungefär 5 timmar med projektarbetet den 2 okt :D målat och ändrat min saga :P
har även skickat ett mail till en kompis för att kanske hjälpa mig med photoshop å så för att få ett så bra resultat på bilderna som möjligt.
hade en idee med att man kunde skanna in bilderna osm jag har målat och ändra dem på photshop så att man får den efekten man vill ha , även att fixa bakgrund.

ps: hann inte skriva för den 2 okt , därför gör jag de nu !

fredag 2 oktober 2009

hej

hej kära ni !
i dag har jag och ida disskuterat och hon har gett mig tipps om vad jag kan fixa i min saga. och det var mkt som hon sa som var bra . nu ska jag förbättra min saga och se till så att jag kan få ett toppen resultat.

ska ta och jobba hela dagen med detta och även måla och fixa med bilderna till sagan.

Har ändrat från molly till kajsa kannin och gösta får forfarande hete det , för att namnet låter väldigt gulligt.

namn i en barn bok brukar ofta ha samma boksatav i början : ex: Doktor Doris, Kajsa Kannin.

torsdag 1 oktober 2009

om man letar efter förlag : www.barnboken.nu . fanns en massa olika på den hemsidan

...

Hej hej !
i dag har jag skickat mail till jerker för att få lite tipps och respons av honom .
Har även skickat till en av våra medlemar i cåran studiecirkel som inte har funkat så jätte bra :( men jag hoppas att vi kommer i gång snart.